Hafiz & Elmy Nahida

By: Hafiz Elmy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 7-Jun-2006 12:00 Email | Share | Bookmark
Jom main control car....

payah betul nak pasang battery nih....
Alamak...terlupa pulak ketatkan skrew...
ambil petak.....
tengah amik ujian masa...
ha...ni lah driver...
sekali pandang, macam team redbull lah pulak...
masuk lopak air lah pulak...
berjaya mencungkil bakat baru....
baru nak cari buku...nak study...
esok ada exam lagi...
Ni lah activity kami...sementara berdua ni boleh lah... masa beli beli remote control car ni, penjual tuh kata speed boleh sampai 35 km/j....ni baru nak cuba.....

Sebenarnya tak planning pun nak beli beda alah ni....masa gi "vrijdag markt" (friday market) plan asal nak beli ikan n scampy...pusing punya pusing, ternampak lah benda alah ni...memang dah lama teringin nak beli...




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net