Hafiz & Elmy Nahida

By: Hafiz Elmy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 7-Apr-2006 12:00 Email | Share | Bookmark
Tragedy di bulan April

 
 
 
 
 
 
 
 
 


Guess what??? There is one fun fair just near by our feveret place Watersportbaan. Looks so attractive especially becoz of bumper car lah… our super duper feveret game..one fine evening but still very cold we all decided to go and have a look (with Bangladeshi fren and landlord)
Sebenaqnya hajat tuh nak main bumper car..sampai2 got something to try terlupa yang half n hour before that just havin late lunch at Pizza Hut..teringin punya pasal lah ni…abislah satu dulang Cheesy Crust pizza dua org melantak. … sambung balik storynya, dah bayaq, straight to the chair and buckle up…ready to board…memula mmg best….coz still slow and atas muka bumi jer..pastu rasa cam kat atas langit plak… pas tu bleh nanyi lagu Atai ( anak buah Sudirman kalau ader yg masih ingat)…kau buat ku berpusing..macam gasing-gasing…
Berhenti je menda alah tuh, turun rasa mcm kat atas langit…gelong-gelong…masih bertahan sampai la g naik plak one simulator mesin nih..pas tu dah tak thn terpaksa push emergency button n boleh guesslah apa yg berlaku seterusnya..........
Nasib baik pas2 tu ok skit, baru lah naik bumper carnya…balik makan kat Lord of Kebab sebab perut dah kosong n berbunyi....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net