Hafiz & Elmy Nahida

By: Hafiz Elmy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 2-Mar-2006 12:00 Email | Share | Bookmark
My Beloved Student...

Part of them..yg besar2 tgh prepare lunch..
Break jap...tak sesabar nak bergambar..
Hanife and her sister.
Lunch time...jom makan kebab!!!!!
Fethullah...
Yang comel ni pulak, Abdul Rahim & Baqi'.
Halid & Ahmed..
Kenangan yang tak mungkin dilupakan...
Fethullah & Baqi'..
Cute tak Abdul Baqi' ni...
Abdul Rahim ni manja sikit...
Ni lah yg paling muda sekali..8 & 9 tahun..
Disamping kerja sebagai cashier di Turkish Grocery shop, Hafiz jugak mengajar anak-anak turkey ni mengaji Al-Quran dan Mathematic....kelas, setiap hari sabtu dari pukul 10.30am sampai 3.30pm....kalau musim exam, lagilah...ahad pun kena mengajar.... mula-mula tu kekoklah jugak nak mengajar. sebab, banyak bezanya dengan kita di Malaysia. Contohnya, sukatan pelajaran Mathematic di sini...lebih tinggi dari Malaysia....contoh-contoh soalan biasanya saya amik dari web Portal Pendidikan Utusan...lunch provided..tapi, turkey meals lah...kebab ayam, kambing, cheese, kentang, buah zaitun, tomato dan roti...

Sekarang ni dah ada 11 orang student. 3 orang secondary school dan yang lain primary school.... jangan tak percaya, kene mengajar dalam English dan Dutch.. sebab, yang primary school tak faham English...memang seronok...bebudak tu panggil "Mister" atau "Meneer" yang bermaksud encik....

Anyway, i'm really enjoy dengan bebudak turkey ni...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net