Hafiz & Elmy Nahida

By: Hafiz Elmy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 13-Nov-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
Brugge...Beautiful Place in Belgium..

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Tak dapat nak gambarkan betapa cantiknya Brugge...bersih, sejuk, pemandangan yang indah dan mempunyai penduduk yang ramah...Brugge ni tak lah jauh sangat dari tempat kami ni (Gent)..dalam 40 minit je naik train..memang tepat pilihan kami untuk sightseeing this weekend...

Kalau ada sesiapa yang nak datang Belgium, jangan lupa jejakkan kaki ke Brugge...chocolate..tak leh nak katalah..banyak sangat kedai home made chocolate ni. Baunya tak leh tahan...tapi kena tengok dulu sama ada boleh makan atau tak..ok, kat sini kami ada bagi panduan..code yang ada dibawah ni tak leh makan..

Dierlijke, Wetstoffen, Gelatine, Giycine,
Eucine, Osysraesin, Sperrorai, Glycerol,
Pepelin.
E :- 100 – 103 – 110 – 111 – 120 –123 – 124 – 125 – 126 – 127 – 128 – 140 – 141 – 142 – 152 – 153 – 210 – 213 – 214 – 226 – 234 – 252 – 270 – 280 – 325 – 326 – 327 – 334 – 335 – 336 – 337 – 352 – 381 – 420 – 442 – 430 – 431 – 470 – 471 – 473 – 474 – 475 – 476 – 477 – 478 – 480 – 481 – 482 – 483 – 484 – 489 – 491 – 492 – 493 – 494 – 495 – 496 – 542 – 547 – 550 – 570 – 572 – 591 – 631 – 632 – 633 – 635 - 904

Jadi bagi sesiapa yang nak makan chocolate especially yang dok kat oversea, bolehlah gunakan code ni sebagai panduan..

Bangunan di sini masih utuh, walaupun dah beratus tahun...mereka di sini sangat mengagungkan senibina bangunan lama mereka. Bagi yang muslim mungkin ada problem sikit kalau nak datang sini.. sebab, susah nak cari muslim food...kami di sini pun tak jumpa kedai atau muslim restaurant..so, better bawak bekal...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net