Hafiz & Elmy Nahida

By: Hafiz Elmy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 4-Nov-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
Pengalaman Raya Di Perantauan.

Deepesh ni nak mula menguratlah ni...nak cari peluanglah tu...
Dapat jugak dia...
Cute nya wife abang ni...
Lah...Hamid pun nak peluk jugak minah Romania ni...
Masing2 sibuk nak masak...tapi tak tahu apa menu lagi...
Beras ni nak masak macam mana Prakash...?
Bayaji Prakashan...
Prakash ni budak lagi...sebab tu macam tu...
Hamid and Deepech.
Baca instruction tu dulu k sayang....
Orang sibuk masak kat bawah, kitaorang lepak kat bilik...
Budak2 ni, kadang2 tu tonggang jugak...
Nothing special raya di perantaun ni...amy ada class pulak hari raya pertama...walaubagaimanapun, kesedihan ini terubat juga apabila terima bungkusan kuih raya yang dihantar oleh Kak Na dan Abang Olie dari Kedah...banyak jugak yang di kirim...kuih bahulu, kacang goreng, almond london, dodol, serunding.... terima kasih Kak Na & Bang Olie....

Hari ni dapat pulak kad raya yang di kirim oleh Ikah dan Paksu Nordin...siap tulis untuk anakanda tu... terharu betul dibuatnya...anyway thanks..

Malam raya pertama, kami pergilah ke rumah Hamid..saje ziarah menziarahi...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net