Hafiz & Elmy Nahida

By: Hafiz Elmy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 30-Oct-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
First outing after a month in Gent...

Welcome to Oostende..
Cuaca yang indah permai..
Macam kat Langkawi pulak....
Bila lah dapat beli bot macam ni ye....
Pemandangan di sekitar Oostende...
Burung species ni banyak terdapat di sini....
Inilah laluan pintu masuk dari UK ke Oostende, Belgium...
Eeeeee....bestnya....
Burung-burung ni jinak...
Besar kan Lobster ni...
Ni ketam tua...tgk, dah sampai berlumut dah....
Setelah penat berjalan, finally sampai jugak kat pantai....
Ni lah feri yang pergi ke London...
On the way ke Oostende town...
Ni lah salah satu transportation yang menarik di sini...
Kejar..kejar...kejar..Haloween....
Mak ai gigi dia.....macam dracula...
First time nak bergambar...jangan lepaskan peluang....
Ok tak control car ni...tak mahal....


Yeah..yeah...esok cuti..All Saint's...31/10 hingga 2/11/05...kalau nasib baik leh la cuti raya..Khamis ader kelas balik..so bersempena dengan cuti ni, walaupun dalam bulan Ramadhan, kami amik peluang keluar dari bandar Gent jap. Pikiaq punya pikiaq decided pegi pantai la dulu...nama tempat ni Oostende..tempat ni merupakan laluan menuju ke London daripada Belgium, baik melalui laut mahupun dasar laut (tunnel)..belum try..naik train dari Gent St Pieters ke Oostende memakan masa -+ 40 min.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net