Hafiz & Elmy Nahida

By: Hafiz Elmy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 12-Oct-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
Belgium...World of Chocolate...!!!

Inilah pemandangan di tempat kami, Bevrijdingslaan, Gent...
Comelkan chocolate ni? Just 5 euro...
Eeemmmm...tak tahu mana satu nak pilih...rambang mata...
Murah kan..? Ni belum sale lagi...
Inilah yang dikatakan...World of Chocolate...!!!
Jom shopping kat sini....
"Bang...nak yang mana satu..?"
Ha, yang ni pulak...cuma 2.43 euro je sekotak....
Kalau di Malaysia ni dah tentu mahal.....
MELK tu maknanya...milk...(chocolate susu)..
Tak semua boleh makan beb...kena tengok betul-betul...
"Yang...dah tu yang...jom kita balik...dah banyak beli dah ni.."
Turkish Bakery...beli roti untuk berbuka nanti....
Petang tadi sebelum berbuka, kami keluar bersiar-siar di Contact GB, salah sebuah shopping shop di sini. Seperti yang diketahui, Negara Belgium adalah pengeluar chocolate terbesar di dunia.... so, kami pun snap beberapa photo untuk dimuatkan dalam fotopages....jangan lupa...ini baru di sini sahaja, di sebuah bandar kecil di Belgium...belum lagi di tempat lain di Brussel...

Tak dapat nak gambarkan betapa banyak dan murahnya chocolate di sini..... bestnya...
Sebelum balik, kami pun singgah di Turkish Bakery beli roti...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net