Hafiz & Elmy Nahida

By: Hafiz Elmy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 7-Oct-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
Dinner di Rumah Prof. Dr. Ir. Guido Van Huylenbroeck

Ana (berbaju hitam) sedang bercerita tentang slovakia....
Mr. Event, new asst coordinator suka membuat lawak.....
Inilah Beshir, dari Uthopia...comelkan..tak sampai 5' tinggi....
ha ni pulak...Obih, from Nigeria...classmate amy
Well...u know me...from Malaysia....
Ismail (Bangladesh) & Naam (Thailand)...
kalau nak tahu, nilah Ortwin, landlord kami..dia pun join jugak.
Buffet style...choose your favorite..
Tak tahu apa nak makan...tak de yang kena dengan selera....
Berselera nampak si Bashir ni...semua dia makan...
Bersama dengan Prof. Guido & Ana from Slovakia...
Masing-masing sibuk menjamu selera...emmm..bestnya...
Prof Guido seronok bercerita tentang pengalaman masa dia study..
Bersemangat Prof bercerita....
Seronok sangat malam dinner tu. Prof Guido invited semua IMRD Erasmus Mundus student dan semua host coordinator dari Spain, Italy, Slovakia, Germany, Netherlands, France & Belgium yang terlibat dalam programme IMRD ni....semuanya ada 32 orang yang hadir dari 16 buah negara...can u imagine representative from 16 countries seat at a round table ...bestnya....

Wife Prof Guido sangat baik...nampak dia happy sangat siap ambil nama, negara dan email address semua yang hadir. Dia cuba masak masakan yang boleh di makan oleh semua orang...Dinner start pukul 8.00pm. And then, we all semua balik around 11.30pm...but, everybody really enjoy...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net