Hafiz & Elmy Nahida

By: Hafiz Elmy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 14-Oct-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Raya ke 2 di Kedah

 
 
 
View all 5 photos...
Suasana yang amat dirindui selama 2 tahun berada di perantauan...bersama anak2 buah yang 18 orang...dan keluarga tersayang....


Saturday, 13-Oct-2007 07:39 Email | Share | | Bookmark
Raya 1 di Kelana Jaya

 
 
 
View all 5 photos...
Alhamdulillah tahun ni dapat beraya di Malaysia..bersama keluarga tersayang dan sanak saudara...live lagi...tak payah nak syahdu2 dalam phone...



Wednesday, 10-Oct-2007 07:05 Email | Share | | Bookmark
SALAM LEBARAN dari bumi Malaysia

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR BATIN


Dengan ingatan tulus ikhlas,

Hafiz & Elmy


Friday, 20-Jul-2007 16:53 Email | Share | | Bookmark
Museum für naturkunde - Berlin

 
 
 
View all 5 photos...
Pergi library untuk cari buku rujukan...on the way tu lalu kat Muzium ni..selalunya sepi jer..tp hari ni macam meriah sgt..mesti ade something ni..kamera plak memang sentiasa ada dalam beg..maklumla..di akhir2 bulan kami di Berlin ni, banyak kenangan yang nak di rakam. rupa2nya boleh masuk free...kami pun singgah le kejap..menarik jugak item2 yg dipamerkan...daripada artifak hinggalah ke simulation tentang fenomena alam..





Thursday, 19-Jul-2007 01:23 Email | Share | | Bookmark
Delayed entry - Antwerpen March 2007

 
 
 
View all 18 photos...

Code:
Sebenarnya terlupa nak update gambar masa kat Antwerpen Mac hari tu...kenangan bersama dengan anak "menakan" sebelah ayah. Tak pernah jumpa pun kat Malaysia, cam jejak kasih la...kecik2 dulu selalu main sama2 bila balik kg..bila dah besar2 ni masing2 bawak haluan belajar di merata tempat..wan dah lama di USA..dan mak menakannya plak di Malaysia..tanya punya tanya, sembang punya sembang, rupa-rupanya anak sedara ku...kat bumi Belgium jugak akhirnya kita bertemu... any way, thanks lah tu Wan, sudi bawak sight seeing Antwerpen...sedih lah jugak sebab, last day kat bumi Belgium..."SAYONARA BELGIUM...TOT ZIENS..."


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net