Hafiz & Elmy Nahida

By: Hafiz Elmy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]
Saturday, 15-Apr-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Welcome to Cologne (Köln), Germany

 
 
 
View all 28 photos...


Quote:
Cologne (German: Köln) is Germany's fourth-largest city after Berlin, Hamburg and Munich and is the largest city both in the German Federal State of North Rhine-Westphalia and within the Rhine-Ruhr Metropolitan Area, one of the largest European metropolitan areas with over 12 million inhabitants.
Cologne lies at the River Rhine and the city's world famous Cologne Cathedral (Kölner Dom) is seat to a Roman Catholic Archdiocese and just as important to the city as its specially brewed Kölsch beer. Cologne University is one of Europe's oldest universities and internationally renowned for its economics department.
Cologne is the economic and cultural capital of the Rhineland and has a vibrant and thriving art scene. Cologne counts over 30 museums and hundreds of galleries. Exhibitions range from local Ancient Roman archeological findings to contemporary graphics and sculpture. The city's Trade Fair Grounds are host to a number of trade shows such as the Art Cologne Fair, the International Furniture Fair (IMM) and the Photokina. Cologne is also well known for its celebration of Cologne Carnival and the Cologne Gay Pride events...



Friday, 7-Apr-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Tragedy di bulan April

 
 
 
View all 9 photos...


Guess what??? There is one fun fair just near by our feveret place Watersportbaan. Looks so attractive especially becoz of bumper car lah… our super duper feveret game..one fine evening but still very cold we all decided to go and have a look (with Bangladeshi fren and landlord)
Sebenaqnya hajat tuh nak main bumper car..sampai2 got something to try terlupa yang half n hour before that just havin late lunch at Pizza Hut..teringin punya pasal lah ni…abislah satu dulang Cheesy Crust pizza dua org melantak. … sambung balik storynya, dah bayaq, straight to the chair and buckle up…ready to board…memula mmg best….coz still slow and atas muka bumi jer..pastu rasa cam kat atas langit plak… pas tu bleh nanyi lagu Atai ( anak buah Sudirman kalau ader yg masih ingat)…kau buat ku berpusing..macam gasing-gasing…
Berhenti je menda alah tuh, turun rasa mcm kat atas langit…gelong-gelong…masih bertahan sampai la g naik plak one simulator mesin nih..pas tu dah tak thn terpaksa push emergency button n boleh guesslah apa yg berlaku seterusnya..........
Nasib baik pas2 tu ok skit, baru lah naik bumper carnya…balik makan kat Lord of Kebab sebab perut dah kosong n berbunyi....


Friday, 24-Mar-2006 20:50 Email | Share | | Bookmark
Hafiz in action...

 
 
 
View all 6 photos...


My beloved hubby nih suka main badminton. long222 time ago he is one of the Melaka's player...but dah lama pencen. zaman memuda dulu bleh ler...skang nak melompat pun dah tak larat...disebabkan ada masa lapang kat sini, so he decided to continue or to play badminton back... that's good for his health though. By surfing in the internet, he found a badminton club called 4Ghent, which is very active and located near to our house. So, here are the photos which are taken by me who was the observer... enjoy....


Saturday, 18-Mar-2006 21:12 Email | Share | | Bookmark
Yeong's house warming

 
 
 
View all 14 photos...


As usual, adat org Malaysia walau dimana berada...masuk rumah baru, kene buat jamuan..macam tulah kami yg dua tiga kerat kat sini. makan punya pasai, semua on ajer. menu sate, nasi himpit (emak & ayah mertua hantaq raya hr tuh tak mkn lagi..thanks mak ayah), kuah lodeh, sambal ikan bilis, chicken wing and sosej. menjilat jari....hilang penat memasak bila mkn..


Thursday, 16-Mar-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Jom main tennis....!!!!!

gaya je lebih nih...
baru nak belajar2 main....
tengah warm up lah tu...
View all 18 photos...
Ni lah activity kami...every thursday and saturday, kami main tennis and badminton kat Ghent Universtity Sports Centre....kami berdua je main..... Amy tak yah cakaplah...dia memang expert main tennis ni... apa lagi, sayur lah si hafiz tu... booking court tak mahal..for tennis 2 euro per person per hour...badminton pulak 1.10 euro. yang paling best, table tennis is free...best giler...

Balik, singgah sekejap di waterspoortbaan...amik angin segar dan menikmati view yang sangat menarik.. tapi tak leh dok lama sangat...sejuk...!!!


[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net